Kedves Erika!
Köszönöm a munkádat. Teljesen olyan (de lehet még szebb is) mint amilyet elképzeltem magamnak erre a napra. Nagyon kényelmes volt viselni is. A vőlegény és a vendégek egybehangzóan dicsérték.
Üdvözlettel: Viki
Kedves Erika!
Köszönöm szépen a ruhákat! Nagyon meg voltam velük elégedve! Igen nagy sikert arattak a szalagavatón. Osztálytársaim, tanáraim, s minden ismerősöm egyaránt dicsérte őket! S külön köszönet a lakk fűzőm miatt! Kedvenc ruhadarabjaim közé tartozik!: D
;) Kabály Ágnes
fotók:
Bőr Anna
Csapó utca 11.
Debrecen
 
» Lap tetejére
Kedves Erika!

Köszönöm szépen Neked a csodaszép kabátomat! Bármerre járok, dícsérő szavak kísérik a munkádat, néha még ismeretlen emberek is megszólítanak az utcán és megkérdezik, hogy honnan van a kabátom. :-) Ennél elegánsabb és ilyen szépen megvarrt darabot bizony nem látni a kirakatokban!

Üdv: Burai Ági
Ignéczi Erika Divatszalonja - Debrecen Garay u. 1. Nyitva: H-P 9-17-ig
Telefon:06 20/4104408
Kedves Erika!
Neked köszönhetem, hogy a Kör Dáma bálon viselt, általad igényesen elkészített, egyedi tervezésű, különleges fazonú, tüllboával díszített elegáns koktélruhámban nagyon jól éreztem magam, mert alig győztem bezsebelni a dicsérő szavakat.
További sikereket kívánok. Nelly

Kedves Erika!
Örömmel és megnyugvással viseltem az általad készített ruhát a Debrecen Város Bálján. Kényelmes és egyedi viseletet biztosított, csak pozitív visszajelzéseket kaptam.
Üdvözlettel: Lívia
Kedves Erika!
Szeretném megköszönni Neked, hogy az általad készített elegáns kosztümben a megjelenésem is megfelelt egy számomra fontos nap elvárásainak!

Őszinte köszönettel: Répási Enikő
Kedves Erika!
Köszönöm szépen, ezt a csodálatos ruhát! Igazán szépnek és különlegesnek érzem magam benne. Ilyen ruhája tuti nincs senkinek ! Biztos vagyok benne, hogy a diplomakoncertemen is nagy sikert fogok vele aratni!
Köszönettel : Czakó Fruzsi
fotók:
Margó Fotó
tel.: (52) 535-635
Kedves Erika!
Nagyon kedves, szép nap volt. És mindenki gyönyörködött a ruhámban. Nagyon jól éreztem benne magam, kicsit sem feszengtem. Teljesen természetes érzés volt viselni, az enyém volt! Köszönöm szépen még egyszer a munkádat!
Judit

Szia Erika
Köszönjük az egyedi ruhát, hogy megvalósítottad az elképzelésemet, ami elsőre meghökkentő volt mindenki számára, de így lett pont nekem való. A párom kifejezetten szereti az inget és a mellény is tökéletesen passzolt a ruhámhoz.
Mme Tou
» Lap tetejére
fotók:
Margó Fotó
tel.: (52) 535-635
» Lap tetejére
Kedves Erika!
Az Ön által készített ruhában öröm volt paso doblét táncolni. A szoknya gyönyörűen pörgött, suhant a táncunk alatt. Óriási siker volt a ruha is és a táncunk is :-)
Köszönöm szépen!
Mezei-Tóth Viktória
Kedves Erika!
Szeretném megköszönni Önnek, hogy elkészítette nekem ezt a csodálatosan szép, egyedi menyasszonyi ruhát. Éppen olyan lett, amilyet szerettem volna. A vőlegényemnek és a vendégeknek is nagyon tetszett ez a ruha költemény. A nagy napom igazi hercegnőnek érezhettem magamat :-)
Mezei-Tóth Viktória

English
Magyar